Трансмет ДОО Скопје
 
 

Историјат

Градежната компанијата Трансмет ДОО е основана во далечната 1992 година од г-нот Исмет Кочан...

Историјат

Градежната компанијата Трансмет ДОО е основана во далечната 1992 година од г-нот Исмет Кочан ...

Проекти

Погледнете ја референтната листа на ТРАНСМЕТ ДОО.

Проекти

Погледнете ја референтната листа на ТРАНСМЕТ ДОО.

Општествена одговорност

Трансмет постојано вложува во заедницата во која делува и го дава својот придонес за нејзин развој...

Општествена одговорност

Трансмет постојано вложува во заедницата во која делува и го дава својот придонес за нејзин развој...

Кариера

Успехот на компанијата Трансмет се базира на заедничките заложба на сите вработени...

Кариера

Успехот на компанијата Трансмет се базира на заедничките заложба на сите вработени...


Најнови вести
ТРАНСМЕТ по втор пат прогласен за СУПЕРБРЕНД на Македонија, 22.12.2016 14:05:00
Признанијата за најсилните пазарни марки во земјава за 2015/2016 беа доделени на 21.12.2016... повеќе
Трансмет на терен во поплавените подрачја во с.Стајковци, 16.08.2016 14:37:00
Вработените со здружени сили се сеуште на терен и активно учествуваат во расчистување и санација на настанатите штети.... повеќе
Почна изградба на хидројаловиште на рудникот „Саса", 18.05.2016 09:17:00
Главен изведувач на изградбата на ново хидројаловиште на рудникот „Саса“ е градежната фирма „Трансмет“.... повеќе
Хуманитарна трка во соработка со Црвениот Крст на Македонија, 18.05.2016 08:32:00
Учество земаа основци и средношколци од 19 скопски училишта во кои што се имплементира проекот Училишни клубови за едукација и превенција. ... повеќе
Галерија