Top
a

ИЗГРАДБА

ТРАНСМЕТ нуди услуги во областа на нискоградба, високоградба, хидроградба

Повеќе
a

ПРОИЗВОДСТВО

ТРАНСМЕТ произведува фракции, асфалт и бетон

Повеќе
a

УСЛУГИ

ТРАНСМЕТ нуди изнајмување на градежна механизација како и транспорт на тешка машинерија

Повеќе

Ние го обновуваме минатото ... Ние ја градиме иднината ...

Трансмет на теренот во поплавените области во с.Стајковци

Тимовите на “Трансмет” од првиот ден доброволно се приклучија кон активност

February 26, 2017
Рудникот “Саса” започна со изградба на нов хидро-рудник

Генералниот директор на рудникот “Саса” Александар Раков вели дека новиот х

February 26, 2017
Хуманитарна трка во соработка со Црвениот крст на Република Македонија

Црвениот крст на Македонија, Црвениот крст на Скопје, со поддршка на компанијата &#

February 26, 2017
Сертификати

Градежната Компанија ТРАНСМЕТ ДОО Скопје има сертификати за…

Повеќе
Лиценци

Градежната Компанија ТРАНСМЕТ ДОО Скопје е лиценцирана за…

Повеќе
ОПШТЕСТВЕНАТА ОДГОВОРНОСТ

Повеќе од дваесет години градежната компанија ТРАНСМЕТ постојано влијае на изградбата на подобра средина.

Повеќе