Monday - Friday 08:00 - 16:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+389 2 2720411 | 2 2775311

info@transmet.com.mk/mk

Vasil Gorgov br.16

TC Zebra 3rd floor, Macedonia

Top
 

Услуги

ТРАНСМЕТ постојано се стреми да го прошири портфолиото на услуги и производи за да ги задоволи барањата на клиентите, во согласност со светските стандарди.

Постојаните инвестиции во современа опрема е нашата главна предност во однос на услужувањето на корисниците. Денес, нашата компанија располага со тешка машинерија и опрема како на пример: багери (ровокопачи, утоварачи), булдожери, кипери, думпери, специјализирани камиони за тешки терени, дробилици, сеачици, бетонски и асфалтни бази, опрема за асфалтирање, автодигалки и кранови, цистерни за нафта и вода и др.

Транспорт на тешка машинерија

Поради многубројната опрема и машини, го збогативме портфолиото за услуги во однос на транспортните услуги.

Изнајмување на градежна механизација

Покрај транспортните услуги, нудиме и услуги како што се ангажирање на градежна механизација.