Top

Реконструкција на Булеварот “Митрополит Теодосиј Гологанов”

Капитални

Реконструкција на булеварот “Митрополит Теодосиј Гологанов” и инфраструктура во вкупна должина од 1.600 метри, формирана со 4 ленти

Проширувањето на третиот дел од булеварот долг 1.600 метри формира 4 ленти – 2 во секоја насока

by transmet
Услуги

Реконструкција

Клиент

Град Скопје

Година

2015