Top

Изградба на декоративна фонтана на плоштадот “Македонија”

Капитални
  • Изградба на декоративна фонтана на централниот плоштад “Македонија”, пумпи со светлечки бои
by transmet

Услуги

Изградба

Клиент

Град Скопје

Година

2015