Top

Blog

Трансмет на теренот во поплавените области во с.Стајковци

Тимовите на “Трансмет” од првиот ден доброволно се приклучија кон активностите за помош на погодените области од поплавите во регионот на Стајковци.

Ја изразија својата поддршка со отстапување од дел од сопствената машинерија и работна сила.

Вработените со заеднички сили сè уште се на терен и активно учествуваат во сите активности со цел да се забрза расчистувањето и санацијата на направената штета, како и овозможување на локалното население да се врати на нивните секојдневни активности што е можно поскоро.

Share